Frank, kod 13 93

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej och hjärtligt välkommen!

Mitt namn är Frank och jag jobbar som healer och andlig rådgivare. Jag är av den starka tron att det inte finns någon som är ett hopplöst fall, då jag en gång i livet sett mig själv som ett sådant och tagit mig ur detta. Inget skänker mig därför mer glädje än att hjälpa mina medmänniskor att ta steget mot ett bättre, mer glädjefullt liv. Jag kan kombinera min starka healing med mediala budskap och rådgivning baserat på intuition och personlig livserfarenhet för att ge dig en helhetslösning som kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan givetvis även välja att enbart ta emot healing, rådgivning eller ställa en kort fråga om något i ditt liv. Kanske behöver du bara en god lyssnare som har empati och förståelse för din situation? Healing kan ta många olika uttryck, och inga frågor eller problem är för små för mig.

Jag har en stark kontakt med änglariket, och jobbar nära inpå dem för att vara en positiv kraft i livet hos de jag kommer i kontakt med och för mänskligheten i stort. Med mig så kan du lita till fullo på att jag inte kommer att döma dig för något som du väljer att ta upp i förtroende, vad det än må vara.

Jag jobbar främst utan verktyg men kan om du önskar även ta hjälp av ärkeänglarnas orakelkort för att ge dig personliga budskap.

 

SCHEMA

Är inne dom flesta dagarna