Anna-Karin, kod 30 33

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej, jag heter Anna-Karin.
 
Nytt schema från 11 juni 2024, se nedan.

Min direktkod är: 3033.

Mina gåvor ärvde jag av mina förfäder sedan många generationer tillbaka. Jag kommer ifrån nordligaste Lappland ifrån en släkt med siare, handpåläggare och blodstämmare. Trollrumman är viktig för mig.

Jag ser allt utan redskap och har alltid kunnat göra det, redan som liten. Men jag kan lägga tarotkort som en förstärkning av det jag redan ser och vet.

Jag har varit synskt medium sen liten flicka. Ju äldre jag blev så lärde jag mig att hantera och utveckla och min gåva för att hjälpa andra bättre. Som liten var jag extremt mobbad. De andra tyckte jag var annorlunda. Vilket jag ju var på gott och ont. Jag är även en highly sensitive person (högkänslig). När jag förstod det så kände jag äntligen att det är ok att vara som jag är. Jag förstod och accepterade mig själv. Länge ville jag bara vara som alla andra.

Jag ser, hör och känner andra dimensioner. Känner lukt. När min lärare och stora förebild inom det andliga Iris Hall kommer till mig ifrån andra sidan så luktar det alltid tobaksrök. Hemma hos mig är bortgångna djur och bortgångna anhöriga ständigt närvarande. Varje kväll kommer andra bortgångna själar som jag inte känner och ber mig om hjälp till andra sidan.

Jag har haft varsel och sanndrömmar sen jag var 5 år. Utanför kroppen upplevelser sedan jag var 12 år. Pratat med djur sedan ca 5 års ålder. Pratat med änglar och sett dom sedan 2-3 års ålder. Jag har sett andra sidan med minnen som jag har kvar inom mig från samma ålder.

Jag kan se din framtid, jag ser ditt förflutna, jag ser din nuvarande situation och jag ser även dina tidigare liv. Jag kan hitta borttappade föremål och bortsprungna djur. Letar försvunna människor endast privat, inte på linjen.

Kommunicerar även med anhöriga och husdjur på andra sidan. Men jag kan aldrig lova vem som kommer igenom vid en reading.

Jag är Diplomerad Djurkommunikatör, men har haft förmågan att tala med djur sedan barnsben. Jag pratar med alla sorters djur, från kaniner till travhästar. Och djur i det vilda, rävar älgar osv. Mina egna djur talar med mig varje dag, hur de mår, vad de vill etc.

Av mig får du stöd och vägledning i alla typer av frågor. Jag har tystnadsplikt och du kan känna dig trygg med mig. Jag är en god lyssnare och ditt högsta bästa är i fokus under ett samtal med mig.

Jag får information från mina guider som talar om vad jag ska förmedla till dig. Arbetar med ärkeänglarna och med din personliga skyddsängel och alla de goda, ljusa energierna i universum.

Jag har väglett och jobbat med andlig- och personlig utveckling i 20 år sedan 2004.

Iris Hall, som var ett av Englands mest kända medium gav mig 2006 Internationellt Spiritualistiskt Medium- och Healingcertifikat. Iris Hall lärde mig även tolka tarotkorten intuitivt. För att få medium certifikatet höll jag storseanser och privata seanser i olika föreningar i Sverige med skriftliga bedömningar på allt till Iris. Och även storseans och privat seans åt Iris Hall Samt ett skriftligt prov inför Iris Hall. Healingcertifikatet som innebär andlig healing krävde healingsessioner med skriftliga bedömningar och skriftligt prov. Iris lever alltid vidare i mitt hjärta❤️En underbar person som jag alltid kommer att älska. Hennes favorit citat var "Keep It Simple Stupid".

Jag är även medlem i Mediumförbundet och arbetar enligt deras etiska riktlinjer. Utbildad och med erfarenhet av att jobba inom vården och psykiatrin under många år.

"Låt ingen släcka lågan inom dig. Se dig själv som den du är och värdesätt dig själv. Låt inte negativa åsikter av andra om dig eller ditt sätt att leva bli din sanning. Känn efter i hjärtat vad som är sant och släpp det som inte klingar an hos dig. Ge dig själv kärlek och omtanke och dela även det till dina nära och kära"

Välkommen med ditt samtal i ett fritt rum utan dömande och med stor acceptans och ljus och kärlek.

Kram❤️
Anna-Karin


MINA MERITER

- Internationellt spiritualistiskt medium och healingcertifikat av Iris Hall.
- Utbildning i att tolka tarotkorten intuitivt av Iris Hall.
- Diplomerad Ghostbusting av Terry Evans.
- Diplomerad Avancerat medium av Terry Evans.
- Diplomerad Medium av Terry Evans.
- Diplomerad Särskilt mediumskap av Pehr Trollsveden med betyg MVG.
- Diplomerad Medium av Pehr Trollsveden med betyg MVG.
- Diplomerad Regressionsterapeut av Pehr Trollsveden.
- Diplomerad Djurkommunikatör av Pehr Trollsveden.
- Certifierad Reiki Master av Esbjörn Dahlman.
- Cerifierad Awakening your Light Body av Sanaya Roman och Duane Packer, USA.
- Pacho på fjärde nivån enligt inka indianerna av Juan Pedro, Peru och Elizabeth Jenkins, Hawaii.
- Scamanutbildning av Staffan Ljung i Årrenjarka.
- Änglakurser av Eva Norlen.
- Olika energifrekvens kurser med Leah Allen.


SCHEMA
 
LEDIG:

12 Augusti
2 September
2 Oktober
8 Oktober

SCHEMA (från 11 juli-24)

MINA FASTA TIDER:
Måndag: 13.00-17.00
Tisdag: 13.00-17.00
Onsdag 13.00-17.00
Torsdag: 13.00-17.00
Fredag: 13.00-17.00
Lördag: 13.00-17.00
Söndag: 13.00-17.00

INTE FASTA TIDER
▪️Jobbar vanligtvis 19.00-23.00.

Varmt VÄLKOMMEN med ditt samtal.
KRAM ❤️